over ons

We zijn een ‘non-profit supplementary education institute’, dus een vzw voor bijkomend onderwijs dat Engels, Informatica en Communicatie technologie, wetenschappen, wiskunde, kunst en sport onderwijst aan de kinderen van Mahawilachchiya, Anuradhapura, Sri Lanka. We geven de kinderen ook opleiding in voorstellingen geven, spreken in het openbaar, persoonlijke ontwikkeling, etc.  We voorzien  ICT infrastructuur in het dorp. In 2006 en  2009  hebben we mee gewerkt aan het voorzien  van 2G en 2G mobiele telefoon technologie in het dorp Mahawilachchiya te. We hebben de helft van het dorp voorzien van Wi-Fi mesh internet network in 2006 en uitgebreid tot het ganse dorp n 2009. Verder zijn we nog bezig om een leidinggevend  ISP  bedrijf in Sri Lanka te overtuigen om  Mahawilachchiya  te voorzien van 4G home breedband.

We zijn geregistreerd als een  ‘Guarantee Limited Company’ (Horizon Lanka Foundation Guarantee Limited.) Dit gebeurde op 2 februari  2005 als een Limited Liability Company en dit werd automatisch aangepast naar  een Guarantee Limited Company op 15 september 2009  volgens de nieuwe wetgeving van 2007 ( Registrar of Companies).

We wilden onze organisatie niet laten registreren als een Non-Governmental Organization (NGO) bij de oprichting omdat er in die periode veel negatieve gevoelens waren tegenover de NGO’s die actief waren tijdens de burgeroorlog in  Sri Lanka. Nu de oorlog voorbij is zijn we gestart  met het registreren van onze organisatie als  NGO.

We hebben  10-leden in de Raad van Bestuur en 35 leden in de  Horizon Lanka Foundation.

 

Raad van Bestuur

  1. Hedidewe Gedara GUNAPALA Chairman
  2. Rajapaksha Durayalage KULARATHNA Vice Chairman
  3. Gallelle Ralalage Saman WIJITHA KUMARA Secretary
  4. Rathnamalala Ranjan Prabhath KUMARA Assistant Secretary
  5. Marasingha Arachchilage Neel WIJEWEERA Treasurer
  6. Welipenna Withanage Upul Kumara WELIPENNA Assistant Treasurer
  7. Muthu Kudage Upali RATHNAYAKA Committee Member 1
  8. Rajaguru Semasinghe Mudiyanselage EKANAYAKA Committee Member 2
  9. Nanhamige Jayantha PREMAWANSHA Committee Member 3
  10. Mudiyanselage Ranjith PERERA Committee Member 4